Jäsenasiat

HUOMIO JÄSENET

Sähköinen jäsenrekisteripalvelu Jässäri

 

Jytyn sähköinen jäsenrekisteripalvelu on saanut nimekseen Jässäri.

Palveluun pääsee Jytyn internet-sivulla olevan linkin kautta. Sisään kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin työttömyyskassan Nettikassaan. Sivulla on kirjautumisohje ensimmäistä kertaa palvelua käyttävälle.

 

Jäsenedut v. 2018 Liiton jäsenedut löytyvät www.jytyliitto.fi sivuilta.

 

  • yhdistys tukee osallistumisiasi Jytyn valtakunnallisiin, alueellisiin ja paikallisiin tapahtumiin hallituksen kulloinkin päättämällä summalla
  • Työvoimajäsen :yhdistys tukee 60 euroa/vuosi (maksettua kuittia vastaan), kun olet osallistunut työhyvinvointiasi tukevaan toimintaan mm.liikuntaharrastuksiin/kunnon ylläpitämiseen, käynyt hierojalla /fys.hoidossa/solarium, yms.
  • Kauneuspuoti Amelie tarjoaa jäsenillemme hoidoista -15%, etuus on henkilökohtainen ja näytäthän jäsenkorttisi (www.kauneuspuotiamelie.fi)

Jäsenmaksut v. 2018

Vuonna 2018 jäsenmaksu 1,32%. Euromääräinen jäsenmaksu on 5 euroa/kk ja eläkeläisten ja vapaajäsenten vapaaehtoinen kannatusjäsenmaksu 30 euroa/vuosi.

Jäsenhankintakampanja

Yhdistys on päättänyt jatkaa omaa jäsenhankintakampanjaansa edelleen.
Jäsenhankkija pääsee yhdistyksen järjestämään tilaisuuteen (aluepäivät, teatteri,saunailta yms.) ilman omaavastuuosuutta.

Muutoksista ilmoittaminen

Muista ilmoittaa jäsenasiainhoitajalle ( maarit.puttonen@laukaa.fi ), mikäli osoitteesi muuttuu tai jos palvelussuhteessasi tapahtuu muutoksia, esim jos jäät ilman varsinaista palkkaa, tai vaihdat työpaikkaa tms.

Edunvalvonta ja työsuojeluasiat

Ota rohkeasti yhteyttä luottamusmiehiin kaikissa sinua koskevissa  työsuhde ja palkkausasioissa. Tasa-arvoasioissa luottamusmies Tiina Sorriin (tiina.sorri@laukaa.fi). Kunnan eläkeasioita hoitaa Kaija Koskenniemi.