Jäsenasiat

HUOMIO JÄSENET

Sähköinen jäsenrekisteripalvelu Jässäri

 

Jytyn sähköinen jäsenrekisteripalvelu on saanut nimekseen Jässäri.

Palveluun pääsee Jytyn internet-sivulla olevan linkin kautta. Sisään kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin työttömyyskassan Nettikassaan. Sivulla on kirjautumisohje ensimmäistä kertaa palvelua käyttävälle.

 

Jäsenedut v. 2021 Liiton jäsenedut löytyvät www.jytyliitto.fi sivuilta.

 

  • Yhdistys tukee osallistumisiasi Jytyn valtakunnallisiin, alueellisiin ja paikallisiin tapahtumiin hallituksen kulloinkin päättämällä summalla
  •  
  • Työvoimajäsen :yhdistys tukee 60 euroa/vuosi (maksettua kuittia vastaan), kun olet osallistunut työhyvinvointiasi tukevaan toimintaan mm.liikuntaharrastuksiin/kunnon ylläpitämiseen, käynyt hierojalla /fys.hoidossa/solarium, yms.

Jäsenmaksut v. 2021

Vuonna 2021 jäsenmaksu 1,32%. Euromääräinen jäsenmaksu on 5 euroa/kk ja eläkeläisten ja vapaajäsenten vapaaehtoinen kannatusjäsenmaksu 36 euroa/vuosi.

Jäsenhankintakampanja

Yhdistys on päättänyt jatkaa omaa jäsenhankintakampanjaansa edelleen.
Jäsenhankkija pääsee yhdistyksen järjestämään tilaisuuteen (aluepäivät, teatteri,saunailta yms.) ilman omaavastuuosuutta.

Muutoksista ilmoittaminen

Muista ilmoittaa jäsenasiainhoitajalle ( maarit.puttonen@laukaa.fi ), mikäli osoitteesi muuttuu tai jos palvelussuhteessasi tapahtuu muutoksia, esim jos jäät ilman varsinaista palkkaa, tai vaihdat työpaikkaa tms.

Edunvalvonta ja työsuojeluasiat

Ota rohkeasti yhteyttä luottamusmiehiin kaikissa sinua koskevissa  työsuhde ja palkkausasioissa. Tasa-arvoasioissa pääluottamusmies Tiina Sorriin (tiina.sorri@laukaa.fi).

Pääluottamusmies Tiina Sorri puh: 0400 246 280 tai 045 885 4202

Kunnan eläkeasioita hoitaa Kaija Koskenniemi.